Εγγραφή
επίσημη ιστοσελίδα του ιεκ τομή στο αγρινιο
Τηλ.: 26410-29924 | Fax.: 26410-29924

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

bannersMicrosoft Certifications

Microsoft Certified Systems Administrator
Ο Microsoft Certified Systems Administrators (MCSA) διαχειρίζεται networks και systems environments βασιζόμενα στη Microsoft Windows platforms. Εξειδικεύσεις της πιστοποίησης του MCSA είναι: Messaging και Security.

Microsoft Certified Systems Engineer
Ο Microsoft Certified Systems Engineer (MCSE) σχεδιάζει και υλοποιεί infrastructure solution βασιζόμενη στα Windows platform και Microsoft Servers software. Εξειδικεύσεις της πιστοποίησης του MCSE είναι: Messaging και Security.

Microsoft Certified Database Administrator
Ο Microsoft Certified Database Administrator (MCDBA) σχεδιάζει, υλοποίει και διαχειρίζεται Microsoft SQL Server databases.

Microsoft Certified Application Developer
Ο Microsoft Certified Application Developer (MCAD) χρησιμοποιεί τις Microsoft τεχνολογίες για να αναπτύξει και να συντηρήσει department-level applications, components, Web ή desktop clients, ή back-end data services.

Microsoft Certified Solution Developer
Ο Microsoft Certified Solution Developer (MCSD) σχεδιάζει και αναπτύσσει leading-edge business solutions με τα Microsoft development tools, technologies, platforms

SINGULAR CERTIFIED USER – SCU
Το ΙΔΙΩΤΙΚΟ Ι.Ε.Κ ΤΟΜΗ παρέχει την δυνατότητα στους σπουδαστές του να γίνουν Singular Certified Users. H DELTA-SINGULAR, μια από τις βασικότερες και σημαντικότερες εταιρίες σε θέματα Software, πιστοποίησε τον ΟΜΙΛΟ ΤΟΜΗ για την παροχή εξειδικευμένης γνώσης σε Διεθνώς εφαρμοσμένα λογιστικά πακέτα.

Οι σπουδαστές του Τομέα Οικονομίας και Διοίκησης, και όχι μόνο, έχουν την ευκαιρία να εκπαιδευτούν και να πιστοποιηθούν στα προγράμματα:

  • EUROFASMA (Εμπορική Διαχείριση)
  • EUROFASMA (Γενική Λογιστική & Πάγια)
  • SINGULAR ACCOUNTANT
  • SINGULAR CONTROL

τα οποία είναι τα πιο διαδεδομένο πακέτα Software που εφαρμόζεται σήμερα σε μεγάλες Ελληνικές και Πολυεθνικές επιχειρήσεις. Με αυτό τον τρόπο, οι σπουδαστές μας αποκτούν το μεγαλύτερο εφόδιο που συμπληρώνει τις γνώσεις τους και συντελεί στην άμεση απορρόφησή τους στον Ιδιωτικό και το Δημόσιο Τομέα.

Κάθε επαγγελματίας που έχει αποκτήσει τον τίτλο Singular Certified User, έχει ένα επιπρόσθετο και βασικό προσόν που μπορεί να τον βοηθήσει να καταξιωθεί επαγγελματικά σε κορυφαίες εταιρίες.

ΙΕΚ ΑΓΡΙΝΙΟ

iek-tomi-agrnio